O nás

Mzdy nás baví a víme jak na ně

Jsme tvůrcem a dodavatelem mzdového systému AVENSIO SW. Usilujeme o to, aby náš program zpříjemnil pracovní život nejen mzdovým účetním, ale i personalistům a ekonomům. Programy neustále vyvíjíme, tak aby držely krok s nejnovějšími trendy a legislativou a zároveň nepřestáváme klást důraz na bezpečnost a ochranu dat našich klientů.

Vzděláváme a podporujeme - u nás dostanete ty nejčerstvější informace z oblasti zpracování mezd

Pečlivě a pravidelně sledujeme veškeré legislativní změny a novinky v oblasti mzdového účetnictví a personalistiky. Tyto informace rádi předáváme dál, a proto pořádáme odborná školení a konference, od roku 2019 už nejen prezenčně ale i online. 🙂

Naším cílem je poskytovat kvalitní služby a tím udržovat a rozšiřovat portfolio spokojených zákazníků a věrných příznivců naší společnosti. Věříme, že s našimi službami budete spokojeni.

Chybí Vám v nabídce našich kurzů nějaké téma? Napište nám svůj tip a my ho zkusíme zpracovat.

A PERLIČKA NA ZÁVĚR?

Tým AKADEMIE MEZD poprvé v přímém přenosu 🙂

Bylo by lepší začínat nějakou menší polodenní akcí. Ale to my ne! My jsme se rovnou pustili do třídenní on-line akce a učili se plavat metodou hození do vody. S odstupem času už jsou vzpomínky úsměvné, ale přišlo pár momentů, kdy jsme se zapotili.
Hned první den přímého přenosu se “kousnul” datový projektor. Bylo to víc jak 10 minut před ostrým startem, takže se to skoro nepočítá. V průběhu přenosu pak začal vzdorovat mikrofon. To už se počítá! Za trest jsme ho vyměnili za jiný. Vzápětí se vybila baterie v mikroportu lektora. Maličkost, která při vysílání on-line dokáže zvednout tlak. Po prvním dnu zjišťujeme, že přímý přenos je šílený adrenalin!
Druhý den konference excelovali oba lektoři. JUDr. Tomšej a Mgr. Liškutín byli skvělí a den nám s nimi utekl jako nic. Pravděpodobně kolem sebe oba pánové šířili dobrou energii, protože technika šlapala na jedničku. Jen jednou nám zatrnulo. To když se začalo ozývat nějaké divné klinkání. Znělo to jako alarm na JIP v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Naše vyděšené pohledy začaly těkat po kamerách a zvukových aparaturách, jen profíci kameramani byli v klidu. Pak to došlo i nám. V těsném sousedství konferenčního sálu je kaplička a právě zvoní poledne. Takže klídek. Ten přímý přenos je docela příjemný adrenalin!

Třetí a tudíž poslední den konference došlo k mimořádné události. Naštěstí ve správnou chvíli, v obědové přestávce. Přenosové i chatovací okno se kouslo. Možná se ta okna zakousla navzájem?! Měli jsme celou hodinovou pauzu na to, abychom programům domluvili, zrestartovali vše, co zrestartovat šlo a ještě nám zbylo celých 10 minut na jídlo.

Přímý přenos je krásný adrenalin! Závěr: Konec dobrý, všechno dobré 🙂